неділю, 24 травня 2020 р.


Доброго  дня, шановні батьки та учні! Ми продовжуємо працювати та розпочинаємо 11-й тиждень нашого дистанційного навчання.
На цьому тижні Вашій увазі будуть представлені ігри по темі, яку ми вивчаємо.

Онлайн-конференції в Zoom:
28.05 (чт), 12:00 – 2А, 2Б, 2В
28.05 (чт), 12:30 – 2Г, 2Д, 2Є
28.05 (чт), 13:00 – 2Ж, 2З

Переходимо за даним посиланням та обираємо розділ Sports Club:

Вашій увазі представлені наступні ігри:
1)  Spinning
Listen and click. (Потрібно прослухати назву спорту та натиснути на правильний малюнок. Кожен раз потрібно натискати слово Play’. Якщо бажаєте пограти в гру ще раз – натискаємо Play again’.) 


2)  Catching Clouds
Listen and click on the right picture. (Прослухай, прочитай речення та натисни на правильний малюнок. Кожен раз потрібно натискати слово Play’. Якщо бажаєте пограти в гру ще раз – натискаємо Play again.) 


3)  Popping Balloons
Listen and pop the balloons to make the sentence. Use  
                   and space bar. (Прослухай та лопни кульку, щоб утворити речення. Потрібно використовувати стрілочку вліво/вправу та пробіл. Якщо бажаєте пограти в гру ще раз – натискаємо Play again.) 


4)  Click to play the game: 
(Click on the word to hear it. Then match it with the picture showing it. Тисни на слово, щоб прослухати його. Сполучи його з картинкою, на якій воно зображене.) 



5)  Click to play the game: 
(Fill in the kinds of Sports. Впиши види спорту.) 



HAPPY HOLIDAYS!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Доброго дня, шановні батьки та учні! На цій сторінці Вашій увазі представлені уроки на 2-й тиждень дистанційного навчання. Урок 1 ·       ...